Meteen naar de inhoud

Verhuis tips:

 Slim inpakken voor je verhuizing: 5 handige tips!

Inpakken voor je verhuizing. Hoe pak je dat het beste aan? De verhuisdag nadert nu echt en je maakt je zorgen over hoe je al je spullen ingepakt, in de verhuiswagen en weer uitgepakt gaat krijgen? Dat is heel begrijpelijk, maar je zorgen zijn nergens voor nodig. Er zijn een hoop trucjes waarmee je het hele proces een stuk slimmer kunt aanpakken. Wij hebben 12 slimme tips voor je verzameld, waarmee het inpakken voor je verhuizing een fluitje van een cent is!

  • Doe vuilniszakken om je kleding

Waarom zou je al je kleding stuk voor stuk uit de kast halen, als het ook veel makkelijker kan? Met een vuilniszak kun je de kledingstukken bij elkaar binden.

Zo kun je ze op de hangertjes laten en direct vanuit de kledingkast in de verhuiswagen laden. In je nieuwe huis hang je ze met hetzelfde gemak weer in de kast. Het is verstandig om extra grote en stevige vuilniszakken aan te schaffen.

  • Pak servies in met handdoeken

Je servies moet veilig ingepakt worden. Je handdoeken moeten ook mee. Één plus één is twee, dus waarom combineer je ze niet? Je handdoeken zijn het perfecte inpakmateriaal voor je borden.

Voor extra stevigheid maak je pakketjes van 2 of 3 borden in een handdoek en plak deze dicht met verpakkingstape. Zo bespaar je op inpakpapier en noppenfolie, én bespaar je ruimte in je verhuisdozen! Wist je trouwens dat je de borden het beste verticaal in de doos kunt plaatsen? Zo is het risico op breken kleiner.

  • Doe sokken om de glazen

Volgens hetzelfde principe kun je je glazen en vazen beschermen met je sokken. Je sokken moeten toch mee, dus waarom zou je ze niet als inpakmateriaal gebruiken? Voor extra bescherming raden we je aan om tussen de glazen ook kranten, handdoeken of noppenfolie te gebruiken als opvulling.

  • Sluit flesjes af met folie.

Je wilt natuurlijk niet dat je er bij het uitpakken van de verhuisdozen achter komt dat alles onder de bodylotion of shampoo zit. Daarom is het verstandig om de flesjes extra veilig in te pakken. Neem een stukje huishoudfolie en doe het over de opening van het flesje. Daarna doe je de gewone dop erop.

  • Organiseer je sieraden slim

Heb je een hoop oorbellen, armbanden en kettingen, dan is deze tip voor jou. Om te voorkomen dat je sieraden in de knoop raken tijdens het vervoer kun je ze op verschillende manieren inpakken. Had je al gedacht aan de volgende trucjes?

  • Ziplock-zakjes gebruiken voor je kettingen, oorbellen en armbanden
  • Kleine oorbellen in pillendoosjes doen
  • Kettingen door drinkrietjes of wc rollen rijgen zodat ze niet in de knoop raken
  • Oorbellen bij elkaar houden door ze door de knopen van een knoopsgat te steken (en vast te plakken met tape)
  • Oorbellen door een stuk karton prikken

A t/m Z verhuizingen inpakservice.

Ook kunt u gebruik maken van onze professionele inpakservice.

Nieuwsgierig naar de prijs dan kunt u het beste even telefonisch of via whatsapp contact met ons op nemen!