Meteen naar de inhoud

Particulier verhuizen

Particuliere verhuizingen:

we begrijpen dat het niet uw favoriete bezigheid is. Het kan behoorlijk stressvol zijn en daarnaast wilt u uw verhuizing vaak perfect geregeld hebben. Zo moet u niet alleen uw hele inboedel inpakken, maar ook uw spullen sorteren en zorgen dat uw meubilair goed en wel is ingepakt voor vervoer.

Kortom: het is een hoop werk een verhuizing. Met onze ervaren en gemotiveerde medewerkers zorgen we met veel plezier dat uw inboedel veilig en zonder stress naar uw nieuwe woning komt

Uw inboedel naar uw nieuwe woning:

Wilt u op een professionele en veilige manier uw inboedel laten vervoeren?

Van het inpakken van spullen in de oude woning, naar het uitpakken in uw nieuwe woning.

Ook kunt u gebruik maken van onze inpak service extra kosten worden uiteraard besproken.

Zo hoeft u zelf geen vervoer te regelen en staat er een professioneel team klaar voor het in en uitladen. Voorkom verhuisstress en laat u door ons ontzorgen.

We maken graag met u een persoonlijk verhuisplan aan huis en zorgen we ervoor dat uw verhuizing  zo soepel en flexibel verloop.

Verhuizen met spoed:

Een spoedverhuizing is niet makkelijk, Het is van groot belang dat uw inboedel zo snel mogelijk naar uw nieuwe woning gaat.  

Zo kunt u te maken krijgen met een extreme stress en schade.

Graag luisteren we naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren en zorgen we ervoor dat uw verhuizing goed maar vooral spoedig zal verlopen. We willen u dan ook graag 100% ontzorgen.

Vraag een offerte aan voor uw particuliere verhuizing:

Verhuizen is niet ons werk, maar onze passie! Daarom helpen we u graag met uw verhuizing.

Wat de situatie ook is, we zorgen met ons professionele team voor een goede afhandeling van uw verhuizing. Ons team maakt voor uw een verhuisplan aan huis en bespreken op basis hiervan de tarieven, Zo komt u ook niet achteraf met verassingen te staan!

Wilt u een nieuw hoofdstuk in uw leven zo zorgeloos en professioneel mogelijk doorkomen?

Vraag dan een offerte aan en samen bekijken we de mogelijkheden.

  • Onze offerte’s en huisbezoeken zijn uiteraard vrijblijvend en gratis!